Gott nytt år

Här är det sex timmar kvar av 2014, hemma är det tolv. Idag har vi besökt vattenfall och en vit strand (med massa eremitkräftor). Det är nog det vackraste avslutet på ett år någonsin som jag upplevt. Jag hoppas att det innebär att även nästa år blir vackert och fylld med allt jag önskar och längtar efter. 

Utanför har personalen på hotellet dukat upp en massiv buffé (redan, så avstår nog skaldjuren!) och dekorerat med kulörta lyktor. Raketerna står laddade i sanden och själva ska vi skicka upp lyckolyktor. 

Gott nytt år!


Lyckolyktor

Idag har vi shoppat lyktor att skicka upp i himlen för lycka. Vi tänkte nog försöka få med oss några hem men ett par kommer få stiga till väders imorgon, på nyårsafton. De får vara substitut för raketer. 

Färgglatt

Jag shoppade på planet, oftast innebär det ju alkohol eller parfym men spriten kommer på hemresan och min parfym fanns inte (och är billigare på cdon än i taxfreen). Nu blev det istället tolv färgglada nagellack. Jag ska försöka ta mig ur det vanligtvis rosa spektrat för att utmana mig själv. Jag började med smurf- (eller Volvo-) blått och har nu gått vidare till grönt. Fortsättning följer från solstolen!