Gottigt!

Idag - efter minigolf på Heden (revansch från igår) - provade vi på en nyöppnad glass-/yoghurtbar i stan. Happy mango. Det har ploppat upp flera liknande här och var men på grund av Lets deal blev det denna. Vi testade en liknande i Barcelona nyligen men denna var bra mycket bättre. Jag kände mig som ett barn på julafton! Ta de smakerna du vill ha på yoghurtglassen (hur mycket man vill, hur många man vill, man får sköta maskinen själv!). Fyll på med godis, frukt, bär, strössel, sås... Hur mycket man vill! Slutligen väger man sin bytta...och inser att det lätt blir dyrt. Men vad gör det när det ger sån lycka?! Fast det kanske är något man bara gör vid speciella tillfälle ?

REA

Jag brukar aldrig hitta något när det är rea, oavsett om det är sommar- eller julrea. Men idag lyckades jag! Och jag köpte bara reavaror (annars brukar jag vara bra på att hitta varor till ordinarie pris under reorna). Det blev: topp, kjol, shorts, springskor, springstrumpor och byxor. Och jag har redan invigt sportkläderna med ett helt ok resultat!

Superkombo

Idag har jag kombinerat det bästa av två världar: motion och shopping! Promenerade över till Gamlestan och EasyLiving där jag paxat en söt liten servis med kaffekanna, socker- och gräddskål samt assietter och kaffekoppar. Dryga milen och en disk senare funderar jag bara över vad jag ska rensa bort för att få plats med fyndet. Vad folk än säger, vet jag: Shopping kan bidra till glädjekänslor!