Självömkan

Ok, idag blir det gnäll och självömkan (helt tvärt emot att vara positiv och se det goda i allt).

Jag är förkyld. Riktigt rejält förkylt. Snorig och täppt, nyser upp till tio gånger på raken och toppar det helamed huvudvärk. Men det värsta är att solen skiner ute och min fina vän A har adventsfika idag. Därför känner jag mig riktigt miserabel och tycker så synd om mig själv.

Tvärt emot vad jag tror är bra har jag också börjat med nässpray så nu kan jag beklaga mig över den svidande känslan och äckliga smaken det tillför.

Och så lite positivt ändå (i min nya - försöker jag - peppiga anda): femton jobbdagar kvar i år. Fina julkorten är klara och redo att skicka. Genomtänkta klappar ligger inslagna och gömda lite här och var. Så vad är väl en snorig näsa, egentligen?

Tjejmys

Trots förkylning fick jag en riktigt mysig kväll med tjejkompisar igår. Kanske tack vare en eftermiddag i vila på sängen... Det började med bubbel på Post för att sedan fortsätta med Jul på Liseberg. Jag fullkomligt älskar Lisebergs jultema (mer än sommaren, som jag inte besökt alls i år) och har gjort det sedan starten. På den tiden såg jag ett av träden från köksfönstret och kunde stå där hur länge som helst och bara njuta. Favoriten nu är minidonutsen som är ett måste för mig. Fudgen är en annan favorit och efter mycket provsmakande bestämde jag mig för att köpa ett rejält lager (kan nog gå åt en del när vi ska ha lussefika!). Efter Liseberg gick vi över till Mr P där det blev bubbel och mat och massa tjejsnack. Riktigt mysigt och värdefull tid tillsammans. En riktigt lyckad kväll i fantastiskt sällskap. Vi är en lyckad kombo, en blondin, en brunett och en rödtott.

Massa paket!

Idag blev som en liten julafton för mig. Min kollega hade sin sista dag och hade present med sig till mig! Jag fick fina utflyktsmuggar och dessutom två "gör-dem-själv"-muggar/ljuslyktor. Bäst var ändå (och det är alltså trots eget pyssel med kopparpenna (!)) de fina orden hon skrev till mig. Jag har nog aldrig haft en kollega som är så duktig på att uttrycks sig fint och minnesvärt. Så Carolina: TACK för dina fina ord och lita på att du blir enormt saknad. Du är fantastisk att jobba ihop med (och det vet jag eftersom jag haft massa olika kollegor). Jag hoppas verkligen att vi får jobba ihop igen för vi är en bra kombo. Kramar