Hösthår

Det var återigen dags för håret att få sitt. En riktigt bra stund som jag alltid ser fram emot eftersom den innebär inte bara lyx för håret utan även intressanta och trevliga samtal med min frisör. Hennes sabbatsår från jobbet var mitt sämsta hårår (hittills) så jag är alltid tacksam när jag vet att hon jobbar! Denna gång klipptes håret lite av och upp (jag har ju mycket hår så det finns att ta av). Färgen piggades upp och nu glänser jag så fint. Redo för fortsatt höstrusk nu i alla fall!

Energipåfyllning

Idag har jag fått energi, äntligen! Det började med en givande föreläsning, fortsatte med en mysig lunch med kollegorna. Därefter blev det en sväng på stan med närmsta kollega för fortsatt shopping på egen hand i solen (!). Lite pyssel har jag också hunnit med. Inte illa. Tanken på fem lediga dagar nu ger mig också lite extra ork - underbart!

Mörkt

Jag tror egentligen att mörkret blev påtagligt redan innan tidsomställningen igår natt men idag har det verkligen varit märkbart. Det var som om det inte böev riktigt ljust under dagen. Konstigt nog fick jag ändå för mig att det var ganska ljust när jag kom hem (kanske på grund av mörka känslor på jobbet?) så jag fick energi nog för en liten springtur. Stark kände jag mig också, varför vet jag inte. Enligt min något opålitliga springapp blev det min tredje bästa tid på distansen (men mina bästa tider är superbra på grund av att appen lagt till flera hundra meter av sig själv).

Men nu, med vind, regn och rusk, är det bara soffan som jag ser som ett alternativ.