Kundkväll och goodiebag

Jag älskar eventkvällar och idag hade smyckes-/klädes-/inredningsaffären Edblad kundkväll. Jag fick med mig goda vännen Anna, vilket var en glädje i sig eftersom hon jobbar väldigt mycket på sitt egna, nystartade

 café. 

Edblad bjöd på juicer från Juicekällan (väldigt god orange juice!), små chokladbollar och 20% rabatt. I butiken var också Elegantbox som bjöd på resemascara samt lottade ut en box (kul idé där man får hem en box i månaden med blandade skönhetsprodukter).

Konstigt nog köpte jag inga smycken men en present, en mössa och en tröja. Riktigt nöjd!

Alla själars dag

I samband med alla helgons dag fanns faktiskt alla själars dag och fast det dött ut (/ersatts med gravbesökstradition ändå) tänkte jag på det idag när pappa och jag besökte farmor och farfars grav. 

I 18 år har jag besökt samma grav, i sluttningen ner mot Sävån. En vacker plats (som de själva valt) med en vacker sten (som de själva tog med från Sälen). Efter tio år blev de två i graven - för evigt i vila tillsammans. 

Idag behövde stenen komma upp så vi köpte småsten och la under men passade också på att dekorera med ljus och kål. Nytt sällskap i år är hunden Poppy som pappa och hans sambo vaktar tillfälligt.  

Jag och pappa avslutade med lunch på Barrique, ett fint avslut på en fin utflykt. 


Vägen dit kan vara målet

Vissa dagar kan jag faktiskt instämma i uttrycket att det kan vara vägen - eller resan - som kan vara målet. I alla fall när jag i efterhand kan se tillbaka på och summera dagen. 

Min väg till jobbet är inte en hård asfaltsväg nu. Det är en mjuk matta av vackra löv som träden släppt efter att ha tömt dem på energi. Den vägen är värd att vara ett mål.