Söker efter energin

Jag försöker. Verkligen. 

I måndags gick jag på fotbehandling efter jobbet. Fick lite extra energi och orkade med tvätten hemma. Gick på kundkväll i sminkaffär igår. Mysigt och fick köpt ett nytt läppstift. Men krockade med lunch knarr i fem så energin kom inte ikapp. 

Idag är det möte på jobbet. Undra var energinivån kommer att ligga vid kl åtta när jag förhoppningsvis är hemma igen...

Mörkret kommer

Som om det vore något annorlunda eller nytt varje år blir jag förvånad över hur mörkt det plötsligt är. Och kallt. I alla fall på morgonen. Idag åkte handskarna på. Men conversen hänger fortfarande med. Lustig kombo och säkert helt fel men det känns lagom. 

Tröttheten kommer med. Eller så beror det på att jag har nytt jobb. Men trött är jag. Orkeslös. Jag försöker hålla uppe farten genom att inte låta mig slappna av för tidigt. Men kl 20 är också ganska tidigt... 

Höstens outfit


Senaste veckans shopping har samlat ihop sig till en riktigt fin höstoutfit. Det har blivit mycket i grått men självklart även svart. Komplett blev det i och med morgonshopping idag (wow, nu förstår jag att det faktiskt finns människor som har möjlighet att nytta 20% rabatt kl 07.00 på morgonen) då jag hade siktar in mig på skorna och råkade snubbla över tröjan... Oups! Men bra blev det. Nu helg med lugn start i soffan med sällskap av bok, film och choklad.