En snabbsammanfattning

Bilden får sammanfatta 2016 kort och gott med start i Thailand, en skidresa norrut, en bilresa söderut liksom en seglats. Yoga har vunnit över jogging (i alla fall till antalet gånger), får se hur det blir 2017...

Snart 2017

Imorgon ska 2016 firas ut och 2017 firas in. Vi ska spendera kvällen med favogrannarna och fixa förrätt, efterrätt och potatismos. Efterrätten blir en gammal favorit (chokladfondant) medan förrätten blir ett nytt recept med lite fruktigt och fräscht. Och förhoppningsvis gott. Får återkomma om det nästa år helt enkelt men bifogar min screen shot av receptet! 


Tre (l)ju(v)lliga dagar

Nu har vi firat jul i tre dagar och alla har varit alldeles, alldeles underbara. 


Det började med en lilljul hos pappa för systersonen så där blev det mycket fokus och uppmärksamhet på honom (vilket gladde honom och oss andra). Tröjorna han fick ville han ha på sig omedelbart dagen efter och boken han fick började han läsa direkt!

Sedan kom vår vanliga (riktiga) julafton med firande hemma hos oss. Båda bonusbarnen var (och är fortfarande) här och pappa med sambo samt syster kom också. Vi åt i gott och väl två timmar och öppnade paket nästan lika länge. Stor glädje och mättnad!

Idag blev det vår tredje juldag med kalkonmiddag hos våra svensk-irländska grannar. Otroligt gott och mysigt med väl sammansatt mat, paket och film. 

Tre olika men lika bra dagar fulla med glädje och god mat - lycka!