Brooklyn (filmen)

I helgen såg jag Brooklyn. Jag har sett reklam för den innan och hade höga förväntningar. Nästan som om den skulle bli min nya Love actually. 

Det blev den inte. Men visst var den bra. Historien är fin och tempot lugnt. Skådespelarna duktiga och väldigt rätt utseendemässigt för sina roller. Kläder, smink och platser bra. Känslan är ärlig men den grävde sig inte in i mig och jag såg klart med en känsla av att ha sett en bra, fin film med en eftersmak av må bra. Fast utan ett sug att se den igen. 

Sevärd men man behöver inga näsdukar eller händer att hålla. Även om resor och förälskelse kommer högt upp på önskelistan.

Nya kläder

Jag behöver (alltid) nya toppar så i helgen blev det ett ryck. Och precis som sist jag skulle köpa toppar blev det en tröja med. Denna gång i form av en tunn jacka från nya favoritmärket Scotch & Soda. Kan bli vårens favorit tror jag. 


Men det blev toppar med. Tre bastoppar från Lager 157 faktiskt. Inte lika mycket värt ett bildbevis. 

Yogatestandet är klart

Nu har jag gjort klart mina 30 pass med Adriene. Första tanken blev faktiskt: vad ska jag fortsätta med. Bra inställning till fortsatt yoga (trots min grundinställning att det är ganska fånigt, speciellt vissa positioner och namn på dem). Kroppen känns inte särskilt annorlunda. Vissa dagar har jag haft lite träningsvärk (mage, armar) men i övrigt inga kännbara negativa effekter. Jag hade några dagas paus när jag åkte skridor och då kom faktiskt en liten smärta i ryggen som hållt sig undan i övrigt. Efter några dagar igen med yoga känns ryggen bättre så det är väl en positiv effekt (fast det känns inte idag med huvudvärk och helspänd nacke/axlar). 

Så Adriene - bring it on för snart fortsätter vi!