Julfint i gran(n)kommunen

I Mölndal har de verkligen satsat på julkänslan. De har fina lampor och hjärtan upphängda i centrum och vid lyktstolparna står det granar! Så fint att de satsar och att de vågar. Någon annan stans hade de väl försvunnit direkt men här får de (hittills) stå så fint och orörda. På några ställen har de till och med julgranskulor i granarna. Väl värt för andra att ta efter tycker jag!

Supershoppingcenter

I helgen har vi varit i Stockholm (mer om det och varför en annan dag) och då besökte vi det största shoppingcentret; Mall of Scandinavia. Riktigt stort, känslan av USA infann sig men utbudet var inte så varierande från det vanliga utbudet i de flesta svenska orter. Dock fanns min favorit Pull&Bear så det blev en ny jacka (svart, mockaaktig med fuskpäls i och ganska vid och öppen, midjelång). God jul till mig från mig!

Julkort

I år inspireras jag av Kreativa Karin till julkorten, även om jag mixar upp det hela med andra (lite enklare) kort också. Rent krasst, det är ju inte något roligt med att lägga ner alltför mycket energi på kort till folk som inte verkar uppskatta dem. Därför satsar jag på olika grader av kort. Men omtanken finns ju där i alla fall...

Att pyssla lite med detta har varit extra bra idag efter tuffa samtal på jobbet och som kontrast till löprundan som snart ska göras med ena grannen i springklubben. Hjärnan behöver helt enkelt tvära kast idag!