Fräschhetsfaktorn ökade just

Imorgon är det rabattshopping i stan. Tyvärr för mig kl 7-10 vilket helt och håller krockar med mina arbetstiden men lyckligtvis nog hade Rituals kundkväll idag så jag fick shoppingbehovet lite stillat. Schampo, balsam, deo, duschkräm och en gåva (!). Nu ska jag duscha mig extra väldoftande efter BrfSpringKlubb-rundan i storm och regn!

Den mentala träningen fortsätter

Hemsk start i kollektivtrafiken idag. Bakom mig sitter en man som snörvlar och nyser om vartannat. Jag riktigt känner alla hans baciller som flyger runt.

På andra sidan den alltför smala gången sitter en tant som måste ha sparat sin halvrökta cigarett i fickan för det fullkomlig stinker om henne.

Val: sucka, känna att detta är den absolut sämsta tänkbara starten inför en tolvtimmarsdag på jobbet. Och dessutom har det spöregnat hela natten och morgonen. Eller tänka, ah en extra utmaning för att stärka mig inför en lång dag på jobbet.

Vacklar väldigt mycket nu och bara kommit halvvägs av resan.

Finbricka

Idag tog jag med mig pappa bort till Gårda och Kristin Erséus utförsäljning i hennes (snart fd) lokal. Vi slog till på varsin bricka, jag en till mig och pappa en till goda vännens svärmor i Georgien. Så nu sprids Kristins konst till ännu fler av världens hörn.

Jag valde en med två av mina favoritmotiv på; den rosaklädda brunettängeln och en filt i tyget Originalet Stickat.