Lycka i en trekant

Ändå sedan jag var liten har jag haft en kärlek till kanske världens mest kända trekantiga choklad. Toblerone. 


Detta är ju kanska väl känt av folk som känner mig så många gånger har familjemedlemmar haft med sig denna underbara choklad från diverse resor. 

Jag minns fortfarande första gången jag fick en megastor (400 g och inte uppdelad på småbitar, utan i en enda gigantisk alptoppsrad). Det var när jag reste själv till min mormor och morfar som då bodde i Schweiz. 

Häromåret fick jag en av bonussonen och en av systersonen. 

Den senaste fick jag nyss av pappa och hans sambo och med lite vördnad har jag nu öppnat den och sakta men säkert börjat gnaga mig igenom den. 

Lycka. I fina trekanter. 

Shoppinglördag

Jag har ingen koll på löningsdagar så därför blir jag alltid lika förvånad när stan är överfull av folk som äntligen känner att de har råd att shoppa. Men mest förvånad blir jag över hur ofta jag visst misslyckas med att undvika det. Fast trots detta blev shoppingen lyckad. 


Idag fick Cos stå för inpackningen av mina nyinköpta fynd eftersom jag lyckades hitta två toppar och en klänning. 

Perfekt inför de två kommande helgernas kalas vi ska på!

Ingen stress

Idag la spårvagnen av på väg hem. Elkretsen bröts så alla vagnar stod still, de till och med drog ner sin koppling. Självklart följde jag strömmen mot bussen istället - dessa icke elberoende underverk. 


Men innan bussen hann närma sig ens var strömmen på och vagnen rullade glatt iväg. 

Återigen gick strömmen åt samma håll - tillbaka till vagnarna. Två hållplatser senare uppstod problem igen men då insåg jag att

1 jag inte hade bråttom 
2 jag hade en bok i väskan 
3 jag hade choklad i väskan. 

Så jag satt lugnt kvar, läste och mumsade och strax rullade vagnen hemåt igen. Ganska mysigt faktiskt.