Tillbaka på Gunnebo

Saften - jordgubbar och doftpelargon - lockade mig tillbaka, idag med sällskap av fina Anna. 


Fast vi började med lunch på Beijing8 - dumplings med bästa plommon/ingefärasåsen. Magasinsgatan har verkligen blivit ett bra matstråk! 

Därefter ut mot Mölndal och Gunnebo. Till saften blev det kardemummamazarin - riktigt smakrik och inte alls torr - och jordgubbsfluff (tänk dig marsmellowfluff med riktiga jordgubbar i). Mysigt att strosa runt, fika, prata om stort och smått och bara vara. 

Hemmagjord saft och kor

Idag har vi varit på finfika på Gunnebo. Vi, massa pensionärer (många med hund) och en del småbarnsfamiljer. Vi var dock inte värst (och paxade bord innan fiket öppnade) utan strosade lugnt runt i parken innan fikat. 


Vi tittade till kossorna som stod inne (två stycken. Och en kalv). Vi tittade till kossorna ute (en skrek - ja, det heter råma men det lät skrikigt - till en annan i en annan hage så var tvungen att kolla att ingen katastrof inträffat. Det verkade lugnt.) och även konsten som byggts upp i parken. Det är svart trä som ser nästan böljande/flytande ut och fick mig att tänka på när SpiderMan täcks in i svart. Spännande. 

Sedan fika. Som vanligt underbart fint och gott. Idag delade vi på jordgubbspaj och chokladpaj och jag drack hemmagjord jordgubbs- och blomsaft. Underbart och alldeles utmärkt. Har man inte varit här bör man åka hit!

Slappnar av, stänger ner

Ett par dagar på landet och lunket är ett faktum. 


Började med bad och fin dag hos vänner på väg upp till landet. Sedan har vi haft totalt avkopplande och lugna dagar med bara bekymmer att bestämma mat för dagen. 

Goda långa frukostar, grillat till middag, långsamma promenader till havet. Jag går verkligen ner i varv. Extra tydligt blir det vid hemkomst när jag inser att jag behöver ringa support för att ändra lösenord på inlog till jobbmail. Stressande och svettframkallande liten stund (innan jag kan återvända till HBO och Billions).