Dagens goda gärning

På väg hem fick jag ett meddelande av min granne att hon drabbats av pollen - eller en man cold. Min sympati väcktes och jag undrade vad som behövdes. Inte så mycket visade det sig men eftersom hon är från Irland har hon aldrig fått alla svenskars mirakelkur - varm nyponsoppa med vaniljglass. Förhoppningsvis blir det en succé och annars så fick hon ju bilar och gummibjörnar som hon önskade. 


Jag hoppas också att det är en max 48h-förkylning då jag av erfarenhet vet att min sympati brukar räcka ungefär så länge... 

Långhelg

Vilken härlig långhelg det har varit. Lugn och skön, med sol, lite shopping, drinkar på stan, minigolf och glass. Förhoppningsvis såpass energiladdande att jag fixar terminens sista hela jobbvecka. För nu är det bara 15 jobbdagar kvar!


Made my day

På hemväg genom solvarm stad händer det. En främmande kvinna bara säger rätt ut "vad fin du är" till mig med riktigt mycket känsla i tonen. Så oväntat, överraskande och välkommet. Tack! Du gav mig en rejäl boost av energi. Vi alla borde bli bättre på att sprida komplimanger och glädje omkring oss. DET kan motverka all ondska och sorglighet som vi  hela tiden läser om, förfaras över och avskyr.