Hipp hipp hurra

I onsdags fyllde jag år och firades dagen lång. Det började med lite sovmorgon när övriga i sängen gick upp och lät mig slappa. Sedan kom de tillbaka med frukost och paket. Och ett par timmar senare kom den sistväckta upp med ytterligare paket. Därefter fick jag restauranglunch, lyx i vardagen.

På kvällen åt vi köttfondue, enligt tradition med mormors sås. Samt gott vin till (en annans födelsedagspresent). För ovanlighetens skull hade jag gjort tiramisu till efterrätt. 

Sedan sov jag gott! 

Lättrörd över parad. Och idol.

Europride var ju här i stan så i lördags var det dags för paraden. Den utgick från Heden så alla vagnar ställde upp runt om vårt hus. Vilken uppsamling! Så många tusentals människor som visar hur viktigt det är att stå upp för sig själva och sina medmänniskor. Majken diggade glatt med i musiken och log och vinkade. Jag blev rörd. Tänk att det inte är så länge sedan faktiskt som homosexualitet var sjukdomsklassat i Sverige.

Insåg igår att mycket gör mig rörd. Som en överraskande flickvän i Idol. Lite väl lätt till tårar här. Kanske för att mjölken sinar och kroppen ställer om sig igen? 

Härligt häng

Vi fick finbesök på landet av vännerna Regina och Thomas. Alltid härligt att få till träff med dessa örebroare. Majken blev överförtjust och bästis med Reggan så till den grad att hon tog sina första steg mellan Reggan och mig. Stolt dotter. Och mamma.

Sedan en och en halv vecka är det helt amningsfritt och det har lett till mycket snabbare nattningar och mer kontinuerlig sömn nattetid. Win win helt enkelt.