Konsert

Idag har vi varit i Annedalskyrkan där pappas sambos kör hade uppträdande och avslutning. Jag rycks lätt med och stampar takt, klappar takt, nynnar och sjunger med men där räcker det nog för mig. Fast kanske vore det käckt med en fastlagd hobby? Tål att tänkas på och klura över fler idéer (dreja, måla, silversmide...).

Min alldeles unika väska

Idag var min väska klar och jag inser att jag aldrig skulle få för mig att köpa en dyr masstillverkad väska så länge som Laura Didion har sin tillverkning och försäljning här i Göteborg. Jag har fått en alldeles unik väska i färger och med detaljer som jag själv valt - helt klart värt pengarna mycket mer än vad jag motsvarande skulle fått i en affär med massaproduktion. Lycka!

Bra försök

Idag kände jag mig taggad för att lämna blod. Det var länge sedan och jag känner mig inte alls förkyld. Men hinder fanns ändå. Eftersom jag varit i Thailand får jag inte lämna blod på ett halvår efter hemkomst. Så två veckor kvar cirka. Och jag som hade blodlämning som ursäkt för att slippa jogga. Tar regnet som ursäkt istället (någon nytta med det tråkiga vädret!).