Lika goda som enkla kakor

Igår firade vi ju en 16åring och när ett par kompisar skulle ansluta sig till fikat kändes det säkrast att ha något mer än bara tårta (kladdkaka med jordgubbar som fyllning och dumlefluff på #sockerrus.se).

Googlade på chocolate chip cookies och fick upp ett recept av Leila. Slängde ihop degen (samma smak som B&Js cookie dough-glass) som vilade som en rulle i frysen innan jag skar upp skivor som blev klara på 10 minuter i ugnen. Perfekt med så lätt recept.

Igår orkade jag inte smaka på dem men nu har jag slängt i mig tre stycken till kaffet!

Liten blir stor

Idag fyller bonussonen 16 år. Smaka på det, 16 år. Minns du din egen 16årsdag, eller hur livet såg ut? Kanske var det som Noahs fyllt med sommarjobb inför ett helt nytt steg i livet i och med gymnasiestart till hösten. Eller som min sommar i samma tid, språkresa, andra resor och första göteborgskalaset?!

Hade jag missat att Noah fyller år (vilket jag inte har gjort - frukostbricka, sång, paket so far och påbörjade tårtbak igår) hjälper Facebook gärna till med sina påminnelser - inte bara om födelsedagar utan även mina minnen. Bilden idag är ett minne från Noahs 10årsdag, när vi såg Shrek i 3D.

Nytt utseende

Blogg.se bytte verkligen skepnad i appen under midsommar. Lite förvirrande först (och ganska mycket irriterande när jag skulle få med en bild som inte laddades upp) men har vant mig lite grann redan. Fördel är en större ruta när jag skriver inlägg, snyggare upplägg på statistik (ja, jag föredrar stapeldiagram framför linjediagram) och om jag skriver fel och väljer min telefons stavningsalternativ så sätter programmet inte ihop ordet med föregående (det gjorde mig irriterad varje gång). Undra om fler gillar nya looken eller om alla saknar den gamla.

Så här i efterhand: ogillar starkt ständigt strul med att ladda upp bilder. Riktigt dåligt!