Se det vackra

I det grå och trista gäller det att försöka fokusera på vad som glädjer, vad som är vackert. Vad som ger energi. Nu för tiden är det lätt sammanfatta - min dotter. Men det finns ju mer. Som magnolia som blommar. Och körsbärsträd. En stark vän som ser positivt på världen trots att kroppen går emot henne. En humla i regnets paus. Och mycket, mycket mer. Såklart. 


Brunchar till det

I söndags tog vi farväl av den lånade babysittern och som tack bjöd vi på brunch. Det var färskt bröd, bär och frukt, äggröra, smoothies, muffins och pannkakor. Lyxigt och gott värre. 

Nu på söndag ska det bli repris i samband med att vi firar makens 43årsdag. Men först ska det bli födelsedagsfika dagen innan och så födelsedagsfika två dagar efter med. Det gäller att ta tillfällena i akt helt enkelt! Inte illa att sprida ut firandet på tre dagar. Och dessutom ska vi klämma in valborg där emellan med! 
Att nyttja möjligheten

I två dagar har jag verkligen tagit tillvara på vår återfunna vår.

Igår stack vi ut och sprang, hela min lilla familj. Jag var nog minst road men led nog minst efteråt (varken överstimulerad eller träningsvärk).

Idag har jag varit ute nästan hela dagen med föräldragruppskompisar och suttit ute i solen och fikat. I bara t-shirt. Lycka! Hoppas det får fortsätta såhär nu och inte bara en dag till som prognosen hotar med.