Födelsedag

Idag fyller den lilla bonussonen år. 17 närmare bestämt. Det innebär att jag  varit en del av hans liv i åtta år (vi kände ju till varandra lite innan vi träffades den första gången den 14/7 2009). 


Tiden går fort, samtidigt som det känns som ett annat liv sedan, för åtta år sedan. Och det var det. På gott och ont. Men mest gott tycker jag, tur är väl det. 

Hittills har vi hunnit med sång, paket, frukost på sängen och blåsa ut tårtljus. Under dagen ska vi också hinna med att äta tårta, äta middag ute och gå på bio. Det kan bli en bra dag det här. 

Grattis Noah!

Tårtan är en chokladkladdkaka med en fyllning av jordgubbar/cream cheese/grädde och dumlefluff ovanpå. Dekorationen är dumle på 1:an och minimaränger på 7:an. 

Regnig konsert med Coldplay

De som just nu är mitt i Coldplays konsert är nog betydligt torrare än vi var igår. Men vad gör det. 


Stämningen, bandets entusiasm och fina vännerna vägde helt klart upp vädret. 

Två grymma timmar som faktiskt var ganska spontant då vännerna hade två extra biljetter som de generöst nog bjöd oss på. Lyckligtvis fick vi bjuda igen lite med mat och sovplats och förhoppningsvis kan vi bjuda igen mer snart. Vissa människor kan man liksom träffa hur mycket som helst! 

Boktips

Behöver du en lång sommarbok som får dig att känna - väldigt mycket sorg och vemod, men också kärlek och glädje - ska du läsa Ett litet liv av Hanya Yanahihara. Väldigt gripande och genom ett grymt bra skrivet språk får hon mig att lära känna några riktigt fina personer. Tack. Det är en påminnelse om att alla vi möter bär på ett förflutet och vi kan aldrig veta vad, men vi bör vara ödmjuka mot dem alla.